Hatha Yoga

Waneer je zoekt naar de betekenis van hatha wordt vaak de omschrijving gegeven van Ha & Tha. 

Ha is de zon, het actieve, Yang. En Tha is de maan, het kalme. 

Hatha is een fysieke yogastijl die zich richt op verschillende asana's (lichaamshoudingen) en Pranayama (ademhalingstechnieken} om lichaam en geest in balans te brengen. 

Yin Yoga

Het richt zich op het creëren van meer ruimte in je bindweefsel en je gewrichten. Door een houding lang aan te houden zonder te bewegen bereik je het stugge bindweefsel zodat het weer kan verzachten. 

Het bindweefsel speelt een grote rol bij hoe lekker je in je vel zit letterlijk en figuurlijk.

Restorative Yoga

Deze yogavorm is speciaal voor mensen met fysieke of mentale uitdagingen. Een uur diepe ontspanning met persoonlijke aandacht. Het reduceren van stress, het verbeteren van je fysieke fitheid. Deze Yogavorm is voor bijna iedereen toegankelijk. Jeichaam wordt volledig ondersteund door kussens en dekens. Restorative Yoga is een van de meest ontspannen Yogavormen. Kom vrijblijvend kennismaking met deze herstellende vorm van Yoga in de sfeervolle studio. Indien gewenst kun je gebruik maken van de lift.

  Personal Yoga

Een persoonlijke les van 1,5 uur afgestemd op jou! Graag hoor ik vooraf of er bepaalde uitdagingen zijn of blessures waar ik rekening mee kan houden. De inhoud van de les is in overleg of kan aan mij worden overgelaten.