Personal Yin   

Een individuele sessie helemaal gericht op jouw specifieke behoeftes. Tijdens een intakegesprek gaan we in op jouw lichamelijke en/of psychologische klachten. Ik stem af op jouw behoeftes en van daaruit werken we samen naar meer balans tussen lichaam en geest. Dat kan op diverse manieren, o.a. door (Shiatsu)massage, meditatie en/of ademhalingsoefeningen. De sessie wordt gegeven over de

kleding heen. Het is wenselijk om makkelijk zittende kleding aan te hebben. 

Daarnaast doen we een aantal yinhoudingen. Hierin begeleid ik je zodat ze een diepere uitwerking hebben. Het is mogelijk dat er opgeslagen emoties loskomen die lang vastgezeten hebben in je lichaam.  Je leert vastgeroeste patronen herkennen, te doorbreken om vervolgens te werken aan herstel.

Ik ben geschoold Yin Yoga Medicine docente. In Yin Yoga Medicine wordt gewerkt met inzichten vanuit Shiatsu, Functionele Osteopathie en Craniaal-Sacraal Therapie.

Yin Yoga Medicine heeft een zeer positieve uitwerking voor mensen met specifieke en aspecifieke rug-, schouder- en nek of heupklachten. Een individuele sessie is voor iedereen die nog meer tijd en aandacht aan zichzelf wil besteden.

 

Prijs
- losse sessie 60 euro -inclusief intake

- 3 sessies 150 euro